Club-info

Ons clubhuis is gelegen aan de Kromme Rijn. Van hieruit heeft kanovereniging Dorestad een prima uitvalsbasis voor tochten op de Kromme Rijn, de gebieden van de Lek, de Gravenbol, het eiland van Mourik en voor dagtochten verder weg.

De KvD is een relatief kleine maar actieve kanovereniging van circa 60 leden uit de regio. We houden ons vooral bezig met recreatief varen. Sommige leden gaan met de kajak ook wel naar zee. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen lid worden als ook één van de ouders lid is of wordt.

Als je denkt dat kanoën iets voor je is, kom dan vrijblijvend kennis maken en meevaren op woensdagavond of zaterdagmiddag.

Activiteiten

• Samen varen op woensdagavond en/of zaterdagmiddag in de omgeving het clubhuis of de Lek
  • Gezellige afsluiting (voor vaarders en niet-vaarders) op ons terras of bij de houtkachel onder het genot van een drankje
  • Organiseren van:
    • dagtochten op één van Nederlands’ rivieren of meren
    • meerdaagse tochten in binnen- en buitenland
    • kanocursussen voor beginners
    • feestjes en andere gezellige activiteiten
  • We begeleiden nieuwe leden in het beoefenen van de kanosport
  • Het bieden van een goede kanostalling voor de leden